7 mål, smultring og 3 poeng

Publisert: 21.08.2022

Kaptein Frida Vala

På lørdag satte vi kurs mot Sørlandet for kamp mot Randesund/Amazon 2. Dette var første kamp etter sommerpausen og jentene var veldig klare for å kjempe om 3 poeng.

Jentene var påskrudde fra start og den første scoringen kom allerede etter 8 minutter. Frida Vala kom høyt i banen og slo et innlegg mot bakerste stolpe hvor Frida Skoglund sto klar for å sette lagets første. Vi fortsatte å trykke på og skapte mange aksjoner mot mål.

Etter en halvtime skrudde Veronica Amundsen inn en corner, men skåringen ble avblåst grunnet «angrep på keeper». Noe som ikke stemte da Randesund keeperen snublet inn i egen spiller.

Like etter kombinerte Stine Rød og Stina Kleppe fint med veggspill på topp, og Kleppe satte sitt 11. mål for sesongen. Stine Rød gikk fra servitør til avslutter og satte selv inn 0-3 like før pause på et langskudd nede i hjørnet. Glimrende!

Etter pause kom Hannah Aurbekkholen inn på topp og sendte like godt laget opp i en firemåls-ledelse. Hun fikk ballen i boks etter Stina Kleppes treff i tverrliggeren, og 16-åringen satte ballen kontrollert i mål.

Frida Vala var igjen nest sist på ballen da hun sendte Aurora Tilly gjennom alene med keeper. Kantspilleren gjorde ingen feil og stillingen var 0-5.

Hannah Aurbekkholen satte så sitt andre for dagen etter ca. 70 minutter spilt. Fem minutter senere ble Guro Vala spilt igjennom av Julie Pedersen. Backen satte ballen frekt ned i nærmeste og forbi keeper til 0-7.

Kampens hyggeligste høydepunkt var da Iben Baugstø Lier kom inn i det 80. minutt. Kragerø-jenta har jobbet seg tilbake fra en korsbåndsskade i over et år, og fikk sitt comeback på banen i debuten for Odd Kvinner!

Dette var en godt gjennomført kamp mot et lag som lå lavt i store deler av kampen. Jentene og trenerne var svært fornøyde med seier og å komme i gang med kamper igjen.

Neste kamp er mot Sandefjord lørdag 27/8. Kampen går på Skagerak Arena og kampstart er kl. 14:00. Dette blir en tøff kamp som vi gleder oss til!