Sterk seier mot Arendal

Publisert: 07.05.2022

Odd Kvinner tok tidligere i dag en meget sterk 3-1 seier over Arendal.

I de siste kampene har Odd brukt 10-15 min på å få satt pasningsspillet. I dag satt spillet fra start! Det gav resultater, og allerede etter 8 min sendte Stina Kleppe en suser i mål fra omtrent 18 meter. Arendal våknet litt etter dette, og hadde en kjempesjanse på en corner etter 11 min. Men midtbanespilleren Julie Kjosvold Pedersen reddet forsøket mesterlig på streken med en heading.

Odd hadde mye ball i førsteomgang og satte opp den ene kombinasjonen etter den andre. Etter 40 min stod det 2-0 etter en scoring av Stine Rød. Angrepet startet med at Frida Vala sendte avgårde en nydelig chip fra 30 meter. Ballen landet ned i føttene til Stian Kleppe som alllerede hadde startet løpet inn bak Arendals forsvar. Kleppe la inn foran mål, og der var Stine Rød på rett sted til rett tid og putter inn 2-0.

I 2. omgang fortsatte Odd å styre kampen, og i det 72. minutt satt 3-0-scoringen da Veronica Amundsen rett og slett skrudde en corner rett i mål! På overtid reduserte Arendal til 3-1 ved Lisbeth Fredli Rothschild etter et skudd fra 18 meter. Flere mål blir det ikke.

En ekstra glede i dag, var at den rutinerte spilleren Lina Lanner var tilbake på banen etter et 7 måneders skadeavbrekk. Hun kom inn for Veronica Amundsen de siste 7 minuttene.

En meget god kamp av Odd Kvinner, som nå står med 9 poeng av 9 mulige i serien. Neste kamp er 11. mai kl 19.00. Da blir det naboduell borte mot Sandefjord på Release Arena.