Cupeventyret stoppet på Hønefoss


Publisert: 31.05.2024

Årets cupeventyr fikk sin slutt i 2.runde borte mot Hønefoss på Aka Arena.

Vi starter kampen i et høyt tempo og står veldig godt defensivt og stopper Hønefoss fra å skape gode scoringsmuligheter. Vi har en del ball , spiller av press på en gode måte og spiller oss godt framover i banen, men vi klarer dessverre ikke å utnytte ballinnhavet til å skape de gode mulighetene. Vi leverer også et godt gjenvinningsspill. Det er derimot vertene som tar ledelsen etter en glipp på egen dødball rett utenfor vår 16-meter. 11 minutter seinere utligner vi ved Cecilie Mjelde. Vi sender en lang ball i bakrom som Mjelde snapper rett fremfor Hønefoss sin keeper som er på vei ut og setter ballen enkelt i mål. Lagene går til pause på 1-1.

3 minutter ut i den andre omgangen setter telemarkingen Inger Vadder Sandland inn 2-1 til Hønefoss. Omgangen starter som den første sluttet: Vi har mye ball, men klarer ikke å skape de gode målsjansene. Men utover i omgangen spiser Hønefoss seg inn i banespillet i større grad og setter 3-1 og 4-1 føre kampen er over.

Vi er dermed ute av cupen for i år.

Marthe Engelstad fikk for øvrig sin første start for Odd Kvinner.

Kampfakta:

Resultat: 4-1 (1-1)

Målscorere: Silje Brekkåsen Nyhagen (31′), Cecilie Mjelde (42′),  Inger Vadder Sandland (48′), Synne Kristine Hamborg (76′), Kristin Sandstad Gumaer (90′)

Kort: Maja Tryterud (11′)

Bytter på Odds lag: Rikke Kulstad Stoltenberg (34′ for Cecilie Mjelde), Veronica  Navestad Amundsen (31′ for Guro Østland Vala), Marthe Hellumsand (31′ for Natalie Velde), Cecilie Sørensen (10′ for Hannah Aurbekkholen), Thea Aas (10′ for Stina Kleppe).

Odds lag:

Emma Rønning

Kamilla Ahlbom – Julie Pedersen – Guro Vala – Marthe Engelstad – Natalie Velde

Hannah Aurbekkholen – Aurora Wallestad – Frida Vala

Stina Kleppe – Cecilie Mjelde