En skikkelig lagseier!


Publisert: 06.09.2022

En enorm lagmoral resulterte i sterk borteseier mot et godt lag.

På Røabanen fikk vi se to gode lag i en herlig fotballkamp. Begge lagene ønsket å spille god fotball med høy intensitet og tempo. Det ga kvalitet.

I innledningen på kampen var det forholdsvis jevnt uten de helt store sjansene. Etter rundt kvarteret begynte Odds Ballklubb Kvinner å overta mer av banespillet. Likevel var det motstanderen som fikk den første store sjansen. Et skudd fra rundt 20 meter smalt i tverrliggeren og ned. Emma Rønning var våken og god på returen og fikk avverget til hjørnespark.

Utover omgangen hadde Odd det meste av spill og trykk, men Røa var skumle på overganger. Etter 42 minutter ble en avslutning av Frida S. Pedersen blokkert til hjørnespark. Veronica Amundsens presise ball ble ekspedert kontant i nota etter en god heading av Stina Kleppe. Den ledelsen var god å ha med seg inn i garderoben til pause.

Andre omgang fortsatte med høyt tempo, med et visst overtak til bortelaget, og et hjemmelag som ikke var ufarlige på sine besøk. Etter rundt timen kom et av kampens høydepunkter. Hannah Aurbekkholen brøt oppspillet til Røa, ballen gikk videre til Frida Vala som la i støtte til Julie Kjosvold Pedersen som klemte til og limte ballen i vinkelen fra 25 meter. Klassescoring!

I kampens 70. minutt fikk vi et gledelig gjensyn med Dina Ødegaard Aas som fikk sin debut for klubben. Dina var med fra oppstarten av Odds Ballklubb Kvinner, men fikk ingen offisielle kamper på grunn av pandemien og studier i Oslo. Herlig å ha henne tilbake!

Like før slutt kom dagens tredje Odd-mål. Frida S. Pedersen slo et flott innlegg fra høyre. Inne i feltet hadde Aurora Tilly Wallestad løpt seg fri, og hun plasserte ballen utagbart for keeper. Kampen endte dermed 3-0 til Odds Ballklubb Kvinner. En meget sterk prestasjon.

Selv om det ble scort pene mål i denne kampen var det måten laget sto frem på som var det mest imponerende. Dette er et LAG som står på for hverandre og som viser stor lagmoral gjennom hele kampen. De jobber enormt mye og gjør en kjempeinnsats – fra keeper til spiss, samt at de har god støtte fra spillerne på benken. Det er uvurderlig! Da blir det et sterkt kollektiv i en god tropp som er vanskelig å spille mot. All ære også til Røa 2 som ga jentene en god kamp. Det er slike motstandere som gjør oss bedre.

Neste kamp for jentene er førstkommende lørdag – 10.9. kl. 14. Da er det Nanset som kommer på besøk til Skagerak Arena. Nanset er det eneste laget som har slått oss denne sesongen, så jentene er nok klare for å revansjere dette. Vi ønsker jentene lykke til!