Endelig klart for høstsesongen!


Publisert: 19.08.2022

Fv: Tiril Kvåle, Frida Vala og Julie Kjosvold Pedersen

I morgen starter endelig høstsesongen da Odd Kvinner skal til Kristiansand for å møte Randesund/Amazon 2. Vi har tatt en prat med kapteinsteamet for å sjekke tempen på laget og for å høre hvilke forventinger de har til del to av sesongen 2022. Kapteinsteamet består av kaptein Frida Vala, i tillegg til hennes midtbanekollega Julie Kjosvold Pedersen og midtstopper Tiril Kvåle.

Hvordan er stemminga i garderoben nå før første seriekamp i høstsesongen?

Tiril: Stemninga er god, det har vært en lang oppkjøring fram mot høstsesongen, så jeg tror hele laget nå er klar for at det endelig skal begynne å skje noe.

Frida: Enig der, og det er lett og god stemning i gruppa. Det blir bra å komme i gang.

Hvilke sportslige forventninger har dere til høstsesongen?

Julie: Vi har veldig høye forventninger til oss selv! Vi går inn med innstillinga at hver kamp er like viktig. Uansett hvem vi møter, ønsker vi å prestere godt.

Tiril: Enig, og i tillegg tenker vi at denne sesongen blir tøffere. Jeg tror de andre lagene er gira på å slå oss. Nå vet de mer om hvordan vi spiller så de legger opp kampene sine etter det. Vi har for eksempel erfart at flere lag legger seg lavere nå enn før.

Frida: Ja, og det er jo bra for dem, men utfordrende for oss. Vi vet også at flere har fått forsterkninger, og at det blir skikkelig krig om topp 4*. Men ja, enig med Julie om at vi har høye forventninger til gode prestasjoner.

Hvor mener dere selv at dere har forbedret dere mest sist siden vårsesongen?

Julie: Jeg synes vi har fått enda bedre kjemi på banen, relasjonene sitter bedre.

Frida: Vi har også flere treninger med høyt nivå. Årsaken til det er nok at nivået i spillergruppa generelt har blitt jevnere og høyere. Vi er blitt bedre og mer stabile fotballspillere. I tillegg har vi utviklet spillrepertoaret på banen. Vi kan variere presset mer enn før.


Er det noe dere vil si til de som lurer på om de skal komme på første hjemmekamp eller ikke?

Tiril: Det er vel ikke så mye å si: Møt opp! Trenger all støtte vi kan få.

Julie: Ja, det er viktig for oss med folk på tribunen, støtten betyr veldig mye! Oddrane, som er veldig flinke til å stille på kamp, trenger dessuten all hjelp de kan få til heing. Det er kult å være på kamp, så håper å se mange på tribunen i høst.

Frida: Ja, også er det jo fin fotball å se.

 

Vi er enige med kapteinsteamet her, og håper så mange som mulig tar turen til Kristiansand i morgen, og ikke minst til Skagerak Arena lørdag 27. august. Da er det nemlig lokaloppgjør mot Sandefjord. Kampstart er kl 14.00. Vi ønsker spillere og støtteapparat lykke til på kampen i morgen og gleder oss til mange gode fotballøyeblikk utover høsten!

* Kun de 4 øverste lagene er sikret plass i 2. divisjon 2023 da antall lag og avdelinger skal reduseres. Les mer her:  Ny modell 2. divisjon. Vinneren av årets serie skal spille kvalifisering til 1. divisjon.