Frustrende kamp i nord

Publisert: 09.10.2023

Sesongens siste tur til nord gikk til Lakselv hvor vi møtte Porsanger.

Kampen ble av det frustrerende slaget. Våre jenter dominerer kampen fra start til slutt, og vi har et enormt press mot Porsangers mål. Men jentene fra nord klarer på mirakuløst vis å holde unna til pause. 2.omgang starter som den første sluttet; dominans fra Odd. Men midtveis i omgangen klarer Porsanger å få en corner hvor ballen til slutt havner i mål og vertene tar ufortjent ledelsen. Vi fortsetter å presse Porsanger enormt og skaper en del gode sjanser, men det vil seg virkelig ikke. Etter 71 minutter kommer Thea Aas inn for Marthe Hellumsand, og et snaut kvarter senere setter Thea ballen i mål til 1-1. Dette blir også sluttresultatet. Våre jenter skal ha skryt for at de klarer å dominere en kamp så mye som de gjør, mens Porsanger fortjener skryt for jobben de gjør i forsvar.

Anbefaler å ta en titt på pressmålingen hvis man vil ha en bedre bilde av hvordan kampen så ut. Den finner du her: https://statistikk.odd.no/kamper/2ce2ea9f-b1fc-4730-86c4-6ec8ce2226da/d4ace532-0667-4f3c-bc3c-ea829ea4f017

Vår neste kamp er hjemme mot Medkila, søndag 15 oktober klokken 13:00 på Skagerak Arena. Vell møtt!