Happy pride!


Publisert: 16.06.2023

Fotball er for alle, uansett hvem du er glad i! Dette er et av fotballens 7 skeive bud. Det er juni, for mange assosieres dette med starten på sommeren, skolefri og sommerglede. Men juni er også Pride-måned. Pride står for mangfold, samhold, fellesskap og kjærlighet uansett hvem du er glad i, uansett kjønnsidentitet eller kjønnsuttrykk. Pride-måned er en måned for likeverd og inkludering.

De første ukene av årets Pride-måned har dessverre vist oss at Pride fortsatt er nødvendig. Avisoppslagene var brente og stjålne flagg, trusler mot skoler og trusler som har ført til avlysning av markeringer. Vi er dessverre ikke i mål, kampen for et inkluderende og tolerant samfunn må fortsatt kjempes.

Odds Ballklubb Kvinner tar et tydelig standpunkt i kampen mot diskriminering og for inkludering og likeverd. Fotball er for alle, uansett hvem du er, og derfor pryder regnbuens farger draktene våre, hjørneflaggene våre og til og med Odd-logoen inne i garderoben vår. Odds Ballklubb er kanskje en sorte og hvite, men, som regnbuens farger, er vår fotball fargerik. Odd for alle! Uansett!

Happy Pride!