Jentene er i gang med sesongen 2023


Publisert: 19.01.2023

Foto: Olav Kvåle

Avslutningen på forrige sesong endte som vi vet med en skuffelse. 9-0-seier i siste kamp var ikke nok til opprykk. Det gikk heller til Fyllingsdalen som vi spilte uavgjort mot i Bergen, men som slo Bossmo/Ytteren 10-0 i sin kamp. Det var ikke annet enn bittert da Odds Ballklubb Kvinner var suverene i serien og gikk ubeseiret gjennom kvaliken. Dermed blir det et år til i 2. divisjon. 2023-sesongen vil uansett være et sportslig løft da 2. divisjon blir lagt om fra 8 avdelinger med rundt 80 lag til 2 avdelinger med 28 lag – 14 i hver. Det skulle bety en kvalitetsheving på produktet. Det er positivt!

Den 9. januar møtte jentene til oppkjøringen for den kommende sesongen. Med en så godt som identisk tropp og trenerapparat er det en revansjesugen gjeng som tar fatt på oppgaven med håp om et lykkeligere utfall denne gangen.

Jentene har fem fellesøkter i uka med hovedbase på Skagerak sin treningsbane. Dette frem til åpningen av Skagerak Arena i løpet av februar.

I løpet av vinteren skal jentenes fasiliteter bedres betraktelig. Den nye store garderoben, med Elite-/Toppserie-standard, står klar i slutten av februar – og danner en flott samlingsplass. Det har jentene virkelig fortjent!

Vintermånedene er der man legger grunnlaget for sesongen – så jentene har mye hardt og godt arbeid foran seg. Det de viste i fjor gav et godt grunnlag for kommende sesong. De er veldig dyktige i treningsarbeidet og er en god enhet som står sammen i jobben. Det er en styrke.

Allerede nå til helga skal troppen til Telemarkshallen for å trene og avslutte med kamp mot Skarphedin.

Med flere gode økter ispedd mange treningskamper vil jentene være klar for oppstart i den nye 2. divisjonen mot naboen Nanset i april.

Vi gleder oss til å følge jentene – og ønsker dem og støtteapparatet masse lykke til i 2023!