Kjedelig tap i Larvik

Publisert: 24.05.2022

Gårsdagens toppkamp mot Nanset i Larvik endte med et kjedelig 3-1-tap for Odd.

Nanset var best i starten av kampen, og de vant mange dueller. Etter 22 minutter tok de ledelsen ved Maria Hageland. 5 minutter senere fikk Nanset tildelt straffe. Hedda M. Haugene satt straffen forbi Linda Johansen, og Nanset kunne dermed gå til pause på stillingen 2-0.

I 2. omgang satt Odd opp tempoet og tok over initiativet i kampen. Men de store sjansene uteble mot et kompakt, lavtliggende og godt organisert Nanset-lag. I det 77. minutt får Nanset en kontring, og det står 3-0. I det 80. minutt tennes det håp om poeng da Aurora Wallestad setter inn 1-3 etter et nydelig Odd-angrep. Men det blir ikke flere mål og det ble ikke med noen poeng til Skien denne kvelden. Odd taper 3-1 på en dag hvor de i store perioder styrte spillet, men hvor de slet med å skape store sjanser.

Det var en skuffa gjeng som gikk i garderoben. Men det var også en gjeng som var veldig innstilt på å ta 3 poeng i neste kamp. Neste kamp er hjemme på Skagerak Arena mandag 30.05. Da kommer Røa 2 på besøk og vi håper mange tar turen for å støtte jentene.