Klare for høsten


Publisert: 01.08.2023

Foto: Dag Aas

Etter et par uker med egentrening har jentene returnert til fellestreninger. Jentene har brukt sommeren på harde skreddersydde egentreningsprogram, som de fikk av hovedtrener Even Vala. For å få sparket i gang fellestreninger igjen ble det gjennomført en treningshelg på Skagerak Arena torsdag 27.08 til søndag 30.08.  

Even Vala hadde følgende å si etter treningshelgen: 

Even var imponert over arbeidet jentene hadde lagt ned av egentrening i sommer. Egentreningsprogrammet jentene fikk føre ferien var et opplegg med fem økter i dagen med fokus på hurtighet og løpskraft. Og denne treningen legger et godt fysisk grunnlag for resten av sesongen.  

Videre kunne han fortelle at han og jentene er fornøyde med sesongen så langt. Godt fornøyd med et offensivt målsnitt på 3,5 og en defensivt målsnitt på 0,5 imot. Fokus videre i sesongen blir å utvikle det offensive spiller mot etablert forsvar, og da spesielt kombinasjonsspill på motstanders banehalvdel. Nøkkelen for å få til dette er hurtighet og presisjon i pasningsspillet. Vala påpeker også at de skal ha fokus på å ha balanse i angrepsspillet så man ikke tømmer seg helt defensivt. 

Det ble også tatt opp på møtet med spillerne og ikke slippe seg opp og bli for komfortable med tabellsituasjonen. Man skal fortsatt jobbe hardt og vedlikeholde den gode tabellsituasjonen laget nå har skaffet deg etter vårsesongen. 

 

Vi håper den gode formen fortsetter i første kamp etter sommeren borte mot Kongsvinger lørdag 12.08! Og ikke minst ønsker vi vårt kjære publikum tilbake på Skagerak Arena, til høstens første hjemmekamp mot KFUM søndag 20.08 og resten av høstsesongen! 

 

Heia, Odd!