Knepent tap mot AaFK Fortuna


Publisert: 06.05.2024

Ny trener, ny formasjon og ny måte å spille på.

Etter kun 2 dager på feltet med jentene har ny hovedtrener Erik Waage allerede klart å implementere flere av sine spillprinsipper. Spillerne viste stor tilpasningsdyktighet inn mot kampen og utførte kampplanen i høy grad selv med mye nytt etter så kort tid med ny hovedtrener.

Vi starter kampen friskt samtidig som vi skaper ordentlig trøbbel for AaFK med måten vi forsvarer oss på og de slet med å komme til de store sjansene i den første omgangen. De kommer til en stor sjanse som Julie Kjosvold Pedersen redder på streken. Lagene går til pause på 0-0 i en spennende kamp.

Etter pause kommer et annet AaFK på banen. Vi blir i større grad presset bakover, men holder unna det gjestene kommer med. Men i det 70.minutt sprekker det og AaFK straffer oss i ubalanse etter eget utspill fra 5 meter. De siste 10-15 minuttene er det vi som presser på, men klarer dessverre ikke å skape de helt store mulighetene og kampen ender med 0-1 seier til AaFK Fortuna.

Vår neste kamp er borte mot Strømsgodset på Marienlyst Stadion onsdag 08.05 kl.18:00. Neste hjemmekamp er allerede kommende øsndag mot Fyllingsdalen kl.15:00. Vell møtt!

Kampfakta:

Odd Kvinner 0 – 1 AaFK Fortuna

Målscorer: Maria Herdal Pedersen (70′)

Bytter på Odds lag: Natalie Velde (20′ for Stina Kleppe), Thea Aas (11′ for Hannah Aurbekkholen) og Cecilie Mjelde (3′ for Rikke Kulstad Stoltenberg)

Odds lag:

Emma Rønning

Kamilla Ahlbom – Julie Pedersen – Tiril Kvåle – Veronica Amundsen – Marthe Hellumsand

Frida Vala – Aurora Wallestad

Stina Kleppe – Hannah Aurbekkholen

Rikke Stoltenberg