Kronekamp og festfotball


Publisert: 01.11.2023

Foto: Dag Aas

Lørdag 28.10 gjennomførte vi kronekamp da Kongsvinger kom på besøk i en viktig kamp i jakten på opprykket. Vi hadde gratis inngang og inviterte lokale bedrifter og privatpersoner til å gi et valgfritt beløp per innløste billett den dagen. 

I forbindelse med kampen var vi på vårt første skolebesøk på Lunde barneskole. Vi fikk litt tid i en fellessamling til å fortelle om kampen og skolen fikk en bunke billetter til å gi ut til elevene. Et rolig første skolebesøk som ga mersmak for Emma Rønning og Frida Østland Vala, dette skal vi absolutt gjøre mer av! 

Vi var også innom NRK Radio Telemark tirsdag 24.10 for å prate om kronekampen på invitasjon fra NRK. Tiril Kvåle og Julie Kjosvold Pedersen dro ut og gjorde en meget god figur. 

Kampdagen ble av de gode slaget! Alle som tok turen ble vitne til et Odd-lag som gikk ut i hundre og kjørte kampen de første tjue minuttene. Rikke Kulstad Stoltenberg scorte kampen første mål føre minuttet ble spilt, vi er uheldige som ikke leder mer etter de første syv minuttene. Vi måtte vente til det attende minuttet føre 2-0 scoringen kom, da Guro Østland Vala satte ballen i mål etter en svak klarering fra Kongsvinger. Snaue 4 minutter senere får Julie Kjosvold Pedersen ballen midt på Kongsvingers banehalvdel, drar av en motspiller og hamrer inn sitt niende mål for sesongen fra 30 meter! 

Etter dette dabber det intensive presset vårt naturligvis litt av, men vi har kontroll på resten av kampen og på hva Kongsvinger kom med framover på banen. Kampen ender dermed med en 3-0 seier. 

Ballhentere og maskoter denne kampen kom fra Åmdal/Tokke. Vi håper dere hadde en fin dag på Skagerak Arena! 

En stor takk til Oddrane og alle som møtte opp for å støtte oss! Og en stor takk til Grenland Arena som var kampsponsor. 

Neste kamp er kommende søndag hjemme på Skagerak Arena når Mjølner kommer på besøk. Kampstart er 11:30.

 

Kampfakta: 

Solgte billetter: 648 

Mål: 

1-0, 1min: Rikke Kulstad Stoltenberg 

2-0, 18min: Guro Østland Vala 

3-0, 22min: Julie Kjosvold Pedersen 

Gule kort:  

Odd: Tiril Kvåle (89min) 

Kongsvinger: Emma Lien Håpnes (63min) 

Bytter for Odd: 

Thea Aas (20min for Rikke Kulstad Stoltenberg) 

Marthe Hellumsand (9min for Veronica Navestad Amundsen) 

Odds lag (4-2-3-1) 

Emma Rønning 

Guro Vala – Tiril Kvåle – Veronica Amundsen – Kamill Ahlbom 

Frida Vala – Julie Pedersen 

Hannah Aurbekkholen – Stina Kleppe – Aurora Wallestad 

Rikke Stoltenberg 

 

Foto: Dag Aas