Målfest på Skagerak Arena


Publisert: 16.10.2023

Foto: Dag Aas

Det ble en målrik affære på Skagerak Arena denne oktoberdagen.

De første 18 minuttene bærer preg av at ingen av lagene får satt sitt spill skikkelig, men på samme måte som mål preger kamper så kan skader gjøre det også. Medkilas Kajsa Hveding Grønvold er uheldig å får et spark i ansiktet, må bæres ut på båre og senere hentes i ambulanse. Dette førte til at Medkila måtte gjøre noen mindre ideelle rokkeringer på laget. Vi i Odds Ballklubb Kvinner ønsker Kajsa riktig god bedring, og er glad for å høre at det etter omstendighetene går bra med henne!

Etter dette endrer kampbildet seg og vi styrer resten av kampen. Det høye presset sitter knallbra og vi får en del brudd som ga oss gode overgangsmuligheter som igjen førte til en del gode sjanser. Forsvarsspillet satt også glimrende og vi får kneblet Medkila når de kommer innpå vår banehalvdel. Medkila registrerte ikke en eneste avslutning mot vårt mål!

Vi hadde også fire spillere som har nådd 50 kamper for Odd Kvinner: Hannah Aurbekkholen, Tiril Kvåle, Frida Skoglund og Julie Kjosvold Pedersen. Gratulerer med 50 kamper og takk for fantastisk innsats til nå!

Stridsklev j12 var ballhentere og Stridsklev j8 var maskoter til denne kampen. Håper dere koste dere på besøk og takk for at dere ville komme!

Neste kamp er en vanskelig bortekamp mot LSK Kvinner 2 i LSK-hallen mandag 23.oktober kl.19:30.

Kampfakta:

Mål:

  • 1-0, 24min: Aurora Wallestad
  • 2-0, 27min, Stina Kleppe
  • 3-0, 32min, Stina Kleppe
  • 4-0, 45min, Stina Kleppe
  • 5-0, 48min, Julie Kjosvold Pedersen
  • 6-0, 70min, Aurora Wallestad

Gule korte: Odd: Julie Kjosvold Pedersen, 18min.

Bytter for Odd: Ida Garstad Eriksen (32min for Tiril Kvåle), Thea Aas (32min for Julie Kjosvold Pedersen), Marthe Hellumsand (32min for Frida Skoglund), Emilie Gundersen (9min for Guro Vala).

Odds lag (4-2-3-1)

Silje Eikeland

Guro Vala – Tiril Kvåle – Veronica Amundsen – Kamilla Ahlbom

Frida Vala – Julie Pedersen

Hannah Aurbekkholen – Stina Kleppe – Frida Skoglund

Aurora Wallestad

 

Foto: Dag Aas