Matchday ny reisepartner


Publisert: 03.03.2023

Vi har gleden av å fortelle at vi har fått Matchday Sports Travel inn som ny reisepartner. Matchday har jobbet med klubbmarkedet i mange år og er i dag inne i svært mange klubber og har lang erfaring med å frakte fotball-lag til bortekamper i serie og cup. Ekstra gøy er det også at «vår egen» Frode Johannesen har en deltidsjobb som selger i Matchday.

«Å være med på å gå inn som sponsor for Odds Ballklubb Kvinner er skikkelig gøy. Vi har solgt fotballreiser, treningsleir, klubbreiser og sponsorturer i over 20 år og gleder oss til å ha ansvaret for alle reiser i regi av klubben», forteller Frode som også har en deltidsjobb som arrangementsansvarlig for Odd Kvinner.

«Vi fikk litt erfaring med å fly til bortekamper i kvaliken i fjor og merket at vi trenger hjelp fra en profesjonell aktør for å lande et godt reiseopplegg til alle våre bortekamper til Nord-Norge. I tillegg så har Matchday gode produkter innenfor sponsorturer og treningsleir som er attraktive for oss. Samarbeidet har så langt i år fungert meget bra og vi gleder oss til fortsettelsen med Matchday» sier Karianne Resare og Carina Aas som er styreleder og styremedlem i klubben.

Vi oppfordrer alle som er glade i Odd Kvinner til å ta kontakt med Frode på fj@matchday.no for gode tilbud på fotballreiser, treningsleir og alle andre fotballrelaterte reiser.

Les mer om Matchday Sports Travel på www.matchday.no.