Matchday Sports Travel forlenger sponsoravtalen


Publisert: 24.11.2023

Vi er glade for å kunne fortelle at vi nå har forlenget sponsoravtalen med Matchday Sports Travel og dermed vil vi fortsette med samme reiseleverandør kommende sesong. Som kjent har vi hatt et krevende reiseopplegg i år med flyturer til Lakselv, Mo i Rana, Kirkenes og 2x Harstad samt at Matchday skreddersydde et opplegg for oss med overnatting og bespisning før den viktige bortekampen mot Ham-Kam.

«Å treffe på reiseopplegget har helt klart hjulpet oss til opprykk og vi har fått god hjelp av Christian i Matchday. Han har hatt ansvaret for alle våre reiser og funnet gode løsninger hele veien med fly, overnatting, buss og mat for at jentene våre skulle få optimal oppladning. Vi er godt fornøyd med at Matchday er med oss videre nå som vi skal til en del nye destinasjoner i 2024», sier Carina Aas som er styremedlem for Odds BK Kvinner og har hatt kontakten inn mot Matchday.

«Jeg ble tidlig fascinert av Odds BK Kvinner når jeg møtte dem for et år siden. De har mistet opprykket på minst mulig margin to år på rad og nå skulle de bare rykke opp. Vi gikk dermed ganske ambisiøst og detaljert til verks for å lage et godt reiseopplegg med en gang terminlisten ble kjent. Å ha Skien som utgangspunkt gjør at jentene ofte får en litt dårlig start på reisen da de først må bruke noen timer på å komme seg til Oslo Lufthavn og dermed blir turene til Nord-Norge fryktelig lange. Men vi har jobbet godt med å finne optimale løsninger. Også med tanke på beliggenhet på hotell og innhold av måltidene og vi gleder oss til å fortsette å jobbe med Odds BK Kvinner til neste år», forteller daglig leder i Matchday, Christian H. Weiseth.

Også Styreleder Karianne Resare er fornøyd med forlengelsen: «Matchday har levert det de skal og litt til så det er supert å ha de med videre. Vi oppfordrer alle i og rundt Odds BK, Skien og hele Telemark til å kjøpe sine fotballreiser, treningsleir og andre fotballopplevelser av Matchday og ved å benytte epost-adressen oddkvinner@matchday.no så drypper det også noen ekstra kroner tilbake til oss.

Se hele utvalget på www.matchday.no.