Oddemor er med oss!


Publisert: 10.06.2022

Tone Haugen blir kalt Oddemor. Du møter henne i kiosken ved inngang 1 på Skagerak. Alle i og rundt Odd kjenner Tone. Kiosken ved inngang 1 er Oddemors kiosk. Hun står der på alle Odd-kamper unntatt eliteseriekampene; da hjelper hun til på Vip-en. Det finnes ikke et arrangement på Skagerak Arena hun ikke er tilstede på og bidrar.

Vi i Odds Ballklubb kvinner er veldig glad for at hun også hjelper oss på våre kamper. Tone smiler og sier: «Det er veldig viktig at du blir tatt imot når du kommer på kamp på en hyggelig og blid måte. Så folk føler seg velkommen og får lyst til å komme tilbake. Dette er like viktig på Odd Kvinner sine kamper som på de andre Odd-kampene. Vi er alle en stor Odd-familie!»

Tone syns det er moro å bidra på kvinnekampene: «Det er mange kjente og noen nye. Det er veldig trivelig! Tilhørigheten til klubben og Odd-familien er viktig for meg. Jeg oppfordrer alle til å vurdere om de kan bidra som frivillig for Odd Kvinner.»

Tusen takk for ditt engasjement Tone! Vi er virkelig glad for at du er med oss.

Vi du også bidra og bli en del av Odd-familien? Kontakt oss gjerne på post@oddkvinner.no eller 97650656.

Vår neste hjemmekamp er lørdag 18. juni kl 14.00. Da møter vi GØIF/Helgerød. Du er hjertelig velkommen på Skagerak Arena – og til Oddemor i kiosken