Publisert: 14.03.2024

På lørdag er det endelig seriestart! Viking som rykket opp sammen med oss fra 2.divisjon i fjor gjester Skagerak Arena, og det er dermed duket for en real batalje mellom to lag som vil sette sitt stempel på divisjonen fra første spark på ballen!

Kampstart er kl.13:00 på Skagerak Arena, benytt inngang 1. Billetter og sesongkort får du kjøpt får du kjøpt her: https://oddkvinner.ticketco.events/no/nb eller på Falkum Sport (billetten er kun digital).

Oppsummering av vinteren:

Vi har, i likhet med de fleste andre lag, hatt en vinter preget av mye dårlig vær og dermed utfordrende baneforhold. Det som skulle vært vår første treningskamp i vinter mot Kolbotn lot seg ikke gjennomføre, verken hjemme eller borte på grunn av værforholdene. Kampen mot Sandefjord gikk heldigvis som planlagt og vi fikk en ok gjennomføring med et 0-0 resultat som ikke var kampbildet verdig.

Neste treningskamp mot Lyn ble også utsatt på grunn av vanskelige baneforhold på Kringsjå, men laget fikk heldigvis en treningskamp under treningsleiren i Benicassim, Spania. Her hjalp vår reisepartner Matchday oss med å få tak i motstander, som ble et lokalt G16-lag. Guttene fra den spanske øst-kysten ga oss god fysisk og teknisk motstand og treningskampen kan dermed klassifiseres som nyttig.

Etter 5 dager i Spania hadde vi håpet av været skulle bli mer vårlig ved hjemreise, men slik var det altså ikke. Ny treningskamp mot Lyn ble planlagt og nesten gjennomført til sin helthet, men værgudene ville det annerledes og kampen måtte avbrytes etter 67 minutter spill. Dette var et Lyn lag som var en blanding av Toppserie -og rekruttlaget, så her fikk vi god motstand kampen igjennom. Vi har en veldig god 20 minutters periode midt i den første omgangen som resulterer i mål fra Hannah Aurbekkholen. I pausen bytter Lyn seg opp og vi møter en tøffere motstand og Lyn scoret 2 mål i løpet av en 10 minutters periode., men i det 67. minutt måtte kampen blåses av på grunn av snøvær. Enda en nyttig kamp!

Neste oppsatte treningskamp var mot LSK Kvinner i LSK Hallen, denne ble avlyst kvelden i forvegen og vi måtte dermed kaste oss rundt å finne ny motstander. Herkules G16 var sporty og fikk samlet troppene på kort varsel og ga oss god motstand en søndags kveld. Samme mostander ble også vår generalprøve føre seriestarten. I begge kampene fikk vi vist hva laget har øvd på gjennom vinter og vårt grunnspill ser bra ut inn mot seriestart.  Resultatene i begge kampene var for øvrig 0-1 og 2-5.

Det har blitt gjort noen endringer i troppen og trenerteamet i løpet av vinteren.

Ut: Stine Hørte Myhren, Lisa Lia, Silje Eikeland (Strømsgodset), Ida Garstad Eriksen (Stathelle) og Kaisa Vale (lån, Nanset)

Inn: Ingrid Bergland (United Services Portsmouth), Cecilie Mjelde (Klepp), Natalie Velde (Avaldsnes), Marthe Engelstad (Nanset), Emma Kasnes (Nanset) og Tilde Nybro Lunde (Hei).

Jesper Romsdalen har også kommet inn som assistenttrener i trenerteamet.