Seier i seriepremieren!

Publisert: 23.04.2022

Odd Kvinner fikk en perfekt start på sesongen 2022 med 2-0 seier over Gimletroll fra Kristiansand!

Kampen startet jevnt og det var to godt organiserte lag som møttes og som hindret hverandre i å komme til store sjanser. Men etterhvert tar Odd Kvinner mer over, og i det 24. minutt sender Stine Rød Odd Kvinner i ledelsen etter en nydelig gjennombruddspasning fra Aurora Wallestad (bilde). 10 minutter senere dobler Julie Kjøsvold Pedersen ledelsen. Hun header en corner fra Veronica Amundsen kontant i mål.

I 2. omgang setter Odd opp tempoet, og de finner mer flyten i pasningsspillet. Gimletroll blir løpende mye i mellom, men forsvarer seg godt. Når Juliane Pettersen i Gimletrolls mål står som en levende vegg, og Kamilla Ahlboms skudd smeller i tverrliggeren, ja, da ebber kampen ut uten scoringer i 2. omgang.

Men i dag var det 3 poeng som gjaldt, og det var ingen tvil om hvor de skulle gå. En meget godt utført kamp av jentene som kontroller inn seieren mot laget som tok 3. plassen i serien i fjor bak Odd Kvinner og Nanset.

Takk til alle som kom på kampen, og til Oddrane som lagde god stemning på Skagerak Arena denne fredagskvelden.