Seier i toppkampen

Publisert: 11.09.2022

I går var det duket for toppkamp på Skagerak Arena mot Nanset. Odd-jentene var klare for å revansjere vårsesongens eneste tap og gikk ut i 100 fra start.

I første omgang dominerte jentene kampen og slapp ikke Nanset til noen store sjanser. Etter 34 minutter vant Julie Pedersen en hodeduell på midten. Stina Kleppe mottok ballen og satte fart fremover, spilte vegg med Frida Skoglund før hun tredde nydelig igjennom til Hannah Aurbekkholen som kom i stormende fart. 16-åringen ble først stoppet av en beinparade, men satte sikkert inn returen. Lagene gikk dermed til pause med 1-0 til Odd.

I starten av andre omgang presset Nanset høyere og med mer intensitet. Våre jenter slet i denne perioden med enkle balltap og slurv, men forsvarte likevel målet godt. Utover i omgangen kom vi mer inn i kampen og leverte et stort trykk mot Nanset-målet. I det 59. minutt ryddet Odd opp etter et kontringsforsøk fra Nanset. Aurora Wallestad sendte ballen ut til Julie Pedersen på kant, hun la inn i boks mot Frida Skoglund som utnyttet en uheldig sprett fra Nanset-forsvaret og satte ballen bestemt nede i hjørnet.

Kampen herfra og ut var ingen høydare, men jentene jobbet på og kontrollerte inn 3 poeng – som var det viktigste!

Neste kamp er borte mot Runar søndag 18. september klokka 14. Håper så mange som mulig tar turen til Vestfold for å støtte jentene!