Status før høstsesongen med Even Vala


Publisert: 11.08.2022

20. august kl 14.00 sparkes endelig høstsesongen i gang med bortekamp i Kristiansand mot Randesund/Amazon 2

Vi har tatt en prat med hovedtrener Even Vala for å få status på troppen, samt å høre hvilke forventinger han har til høstsesongen.

 

Hva er status på troppen, hvem har kommet og hvem har gått?

Inn har Emma Rønning kommet fra Hønefoss. En veldig spennende keeper som har begynt på 3. året på TTG. Hun har landslagserfaring og er veldig motivert for å fortsette karrieren i Odd. Sunniva Tangen Andersen kom også inn i løpet av vårsesongen fra Stathelle. En veldig talentfull midtstopper/back som seinest i vår var på landslagssamling med J16-laget. I tillegg ble det klart i går at Dina Aas kommer tilbake gjennom et lån fra Bærum. Hun er en skikkelig allround-spiller med mye erfaring. Totalt har vi nå derfor en veldig solid og treningsvillig tropp foran høstsesongen.

Når det gjelder hvem som har gått, har Mari Dahlen og Vilde Tinholt har flyttet til henholdsvis Kristiansand og Trondheim for å studere.

Ellers er fortsatt Thea Aas ute med langtidsskade. Kamilla Ahlbom er også ute med skade, men vil være klar om kort tid.

 

Hvordan vil du oppsummere vårsesongen?

Helt oppsummert synes jeg vårsesongen var bra. Vi hadde ett tap mot Nanset, som er et sterkt og godt organisert lag. I tillegg spilte vi en uavgjort hjemme mot Stabæk 2, men slo de i bortekampen. Den prestasjonen er vi veldig fornøyd med da Stabæk 2 var et meget godt lag.

 

Hvilke forventninger har du til høstsesongen?

Jeg forventer at det blir en del tøffe kamper, men vi jobber hver dag for å bli prosentvis bedre enn vi var i vårsesongen. Det vi jobber mest med for tiden er å bli enda raskere i den relasjonelle delen av spillet. Det fysiske er jeg derimot ikke bekymret for. Jentene har stått på med 5 egentreningsøkter i de 3,5 ukene vi hadde fri fra fellestreningene, og det vises at de ikke har sluntra unna.

 

Med jenter i form og et trenerteam med stort fokus på detaljer og utvikling, gleder vi oss til å følge Odd videre denne sesongen!