Storseier mot Runar!

Publisert: 14.05.2022

Odd Kvinner tok sin femte strake seier i serien da de i ettermiddag slo Runar hele 10-0!
Dette var en  kamp hvor Odd hadde et solid overtak på motstanderlaget fra start til slutt.

Allerede etter 30 min stod det 4-0, etter mål av Stine Rød og et hat-trick av Stina Kleppe.
Enda et mål av Stine Rød og et mål av Julie Kjosvold Pedersen gjorde at det stod 6-0 til pause.

I 2. omgang sørget mål fra Lisa Lia (2), Kamilla Ahlbom og Stina Kleppe for at sluttresultatet ble tosifret.

Hvordan vil du oppsummere kampen, 4-målsscorer Stina Kleppe?

Det er en solid gjennomført kamp hvor vi klarer å holde balltempo oppe og sette mange sjanser, noe som gjør at vi har full kontroll i denne kampen, og viser en klasseforskjell i dag.

Og hvordan var det å score 4 mål?

Det er jo selvfølgelig gøy å score fire mål i en slik kamp, vi kommer til mange sjanser, og vi har mulighet til å sette enda flere- men gøy å få uttelling på det vi øver på!

Kleppe oppsummerer godt, og vi gratulerer jentene med en sterk prestasjon og tabelltopp.

Odd Kvinners neste kamp er 18. mai kl 19.30. Da spilles 2. runde i cupen, og Odd får besøk av Stabæk. Vi gleder oss til å måle krefter mot et toppserielag. Som det sies, cup er cup, så vi håper så mange som mulig tar turen Skagerak Arena for en spennende cup-kamp denne vårdagen.

Alle Odd Kvinners kamper blir analysert grundig av Morten Fleischer og lagt i Odd sitt digitale museum. Odds digitale museum er et flott sted for å lese mer om hvordan kampene har vært og et eldorado for alle som er glad i statistikk. Klikk her for å se resultatet fra pressmålingen av dagens kamp gjennomført av Fleischer: Odd Kvinner – Runar