Trenerbytte fra 01.05


Publisert: 30.04.2024

Odds Ballklubb Kvinner vil med dette orientere om at det blir et hovedtrenerbytte i klubben f.o.m 1. mai 2024. Even Vala har ønsket å tre tilbake fra jobben som hovedtrener og klubben har tatt dette til etterretning. Even og klubben enige om å terminere hans kontrakt som hovedtrener for Odds Ballklubb Kvinner med virkning fra og med 1.5.2024. Assistenttrener Jesper Romsdalen og keepertrener Jan Are Kittilsen fortsetter i sine roller.  

 Even har vært svært sentral i klubbens satsing og jentesatsingen i regionen helt fra start. Han startet den sportslige forberedelsen av et topplag allerede i 2018 da han ble hovedtrener for Fossums damelag. Dette laget ble overført til den nye klubben Odds Ballklubb Kvinner høsten 2020 og Even ble med som hovedtrener. Han har gjennom de tre siste årene bygget opp satsingen i Odds Ballklubb Kvinner og tok laget opp i toppfotballen i fjor. Laget spiller nå i 1. divisjon.  

 Even Vala vil ut året være tilgjengelig for klubben i arbeidet med å videre bygge jente- og kvinnefotballsatsingen. 

Erik Waage tar over jobben som hovedtrener fra om med 1. mai. Erik har erfaring som trener i Heming fotball, NFF Oslo og kommer nå fra jobben som trener i utviklingsavdelingen i Odds Ballklubb. Erik Waage er en godt kvalifisert trener. Vi mener Erik Waage vil passe godt inn hos oss og har stor tro på at han vil utvikle satsingen vår videre. Vi er svært fornøyde med å få han med laget og ønsker han velkommen til klubben!  

Spørsmål kan rettes til styreleder Karianne Resare.

Skien, den 30.4.2024

Styreleder
Karianne K. Resare 

Odd Ballklubb Kvinner 

97650656