Treningskampene er i gang!


Publisert: 01.02.2023

Oppkjøringen til 2023-sesongen er godt i gang, og i denne perioden skal det spilles treningskamper.

Lørdag 21. januar dro jentene en tur til Telemarkshallen i Bø. Der hadde de en treningsøkt på formiddagen og kamp på ettermiddagen. Dette ble en grei gjennomkjøring der alle tilgjengelige spillere var i sving. 8-1 til Odds Ballklubb Kvinner gir en grei start på treningskampperioden.

Forrige helg var det det nyopprykkede 1. divisjonslaget Grei som skulle være motstander. Kampen skulle spilles på Strømmen på søndag, men sent fredag kom beskjeden om at de ikke klarte å stille lag. Jentene synes dette var litt leit da Grei var laget de slo i pre-kvaliken i fjor, og som endte med å rykke opp fra den andre kvalikpuljen. Motivasjonen til kampen var slik sett ikke vanskelig å hente.

Trenerteamet heiv seg rundt i håp om å finne en ny motstander. Sandefjord steppet inn på kort varsel, men måtte søndag formiddag gi beskjed om at heller ikke de kunne stille. Da kjørte laget internkamp i stedet. Med hjelp av noen guttespillere fra Odd kunne 11 mot 11 la seg gjennomføre. Sportslig sett ble det en meget god gjennomkjøring med mye spilletid på alle og bra nivå på kampen. 

Det er flere treningskamper i vente i ukene som kommer. Oversikten får dere her:

·   Søndag 12.2. – Arendal (hjemme) 

·   Onsdag 22.2. – Hønefoss (hjemme) 

·   Lørdag 4.3. – Øvrevoll-Hosle (borte) 

·   Fredag 10.3. – Amazon Grimstad (hjemme) 

·   Søndag 19.3. – Vålerenga 2 (borte) 

Tidspunkter og evt. endinger på datoer kommer på sosiale medier når kampene nærmer seg.

Vi gleder oss. Heia Odds Ballklubb Kvinner!