Uavgjort i Sodvinhallen


Publisert: 25.03.2024

Som ventet ble det en tøff affære da vi gjestet Kyrkesæterøra og Sodvinhallen lørdag kveld. Vertene scoret allerede etter 2 minutter og 2 sekunder, og i andre seriekamp på rad så gir vi oss selv litt motbakke i starten av kampen. KIL/Hemne styrer det meste av hva som skjer de første 15 minuttene, men så begynner vi å spille oss gradvis mer og mer inn i kampen. Men resultatet står seg til pause, 1-0.

Etter pause går vi vesentlig bedre ut og  tar mer kontroll. Men det jevner seg ut og kampen blir ganske jevnspilt utover i omgangen. Men i det 73 minutt kommer Hannah Aurbekkholen seg forbi markering ute på sin høyre kant og får slått et innlegg, Rikke Stoltenberg avslutter på direkten og setter inn utligning og 1-1. Bare 4 minutter seinere er vi på måltokt igjen. Emma Rønning slår langt, og ballen går forbi det meste og Natalie Velde på løp i bakrom kan enkelt sette ballen i åpent mål og sender Odd i ledelsen med sitt første mål i sort og hvitt!

Etter ledermålet står vi godt defensivt og KIL/Hemne kommer seg ikke til gode sjanser. Men i det 88 minutt så fyres det av fra ca 18 meter, ballen går via et Odd-bein og i mål bak en utspilt Emma Rønning. 2-2.

Vi får md oss ett poeng fra en vanskelig borte arena. KIL/Hemne tapte kun en kamp på hjemmebane i fjor og slipper knapt inn mål. Vi skal dermed være fornøyde med et poeng i bagasjen hjem! Målene kan sees nederst i saken.

Kampfakta:

Resultat: 2-2

Målscorere:

1-0: Sara Kristine Bantan Eggesvik

1-1: Rikke Kulstad Stoltenberg

1-2: Natalie Velde

2-2: Sofia Susnic Krossøy

Gule kort: Thea Aas (50), Emma Andrea Rønning (88).

Bytter på Odds lag: Thea Aas (45 for Marthe Hellumsand), Cecilie Mjelde (45 for Aurora Tilly Wallestad), Natalie Velde (15 for Hannah Aurbekkholen).

Odds lag:

Emma Rønning

Guro Vala – Tiril Kvåle – Veronica Amundsen – Marthe Hellumsand

Frida Vala – Julie Pedersen

Hannah Aurbekkholen – Stina Kleppe – Aurora Wallestad

Rikke Stoltenberg

Neste kamp er borte mot Bodø Glimt på Aspmyra Stadion.