Uavgjort mot Øvrevoll Hosle


Publisert: 22.04.2024

Det ble dessverre bare ett poeng i søndagens kamp mot Øvrevoll Hosle på Skagerak Arena. Odd manglet Tiril Kvåle og Ingrid Bergland med skade, og Thea Aas og hovedtrener Even Vala var begge syke og ikke med.

Odd-spillerne spilte en veldig god kamp, hvor spillplan og struktur satt veldig bra. Vi skapte flere sjanser de første 20 minuttene og kunne med maks uttelling ha ledet med både 2 og 3 – 0.

I solskinnet på Skagerak Arena går Odd Kvinner ut med intensjon om å styre kampen fra start. Og det gjør de så absolutt. Etter bare 5 spilte minutter har både Stina Kleppe og Rikke Kulstad Stoltenberg kommet til store sjanser, som med maks flyt kunne gitt oss en 2-0 ledelse. Senere i omgangen har Hannah Aurbekkholen også to gode sjanser. ØHIL spiller seg til noen muligheter, men forsvaret og Emma Rønning håndterte det som kom ganske bra.

Lagene går til pause på 1-1. Odds mål kom etter et glimrende innlegg fra venstre av Cecilie Mjelde, som Stina Kleppe kan styre i mål med hodet.  Utligningen kom etter at ØHIL bryter ballen sentralt på banen, bortelagets kaptein tar med seg ballen 20 meter og ser at Emma Rønning ikke har rukket å komme seg tilbake i mål ,fyrer av fra 35 meter, over keeper og i mål.

Den 2.omgangen starter vi best, men ØHIL spiller seg inn i kampen i større grad enn hva de klarte i den første omgangen. Begge lag spiller seg til gode avslutningsmuligheter, men uttelling uteblir for begge lag.

Vi tar ledelsen 2-1 etter 73 minutter når Julie Kjosvold Pedersen slår et innlegg dypt i banen fra høyre, innlegget lander på foten til Natalie Velde som kan bredsiden ballen i mål. ØHIL utligner etter innlegg fra sin høyre kant, ØHIL vinner duellen og ballen lander oss en ØHIL-spiller som setter ballen i mål i det 78.minutt.

Nederst i saken kan du se målene.

Kampfakta:

Resultat: 2-2 (1-1)

Målscorere:

1-0: Stina Kleppe (14min)

1-1: Ida Hasselgård (30min)

2-1: Natalie Velde (73min)

2-2: Kristin Haugstad (78min)

Kort: Tuva Olaussen Sagen (10min, ØHIL) og Gisle Olstad (keepertrener ØHIL, 90min)

Bytter på Odds lag: Marthe Hellumsand (45min for Kamilla Ahlbom), Natalie Velde (32min for Cecilie Mjelde), Marthe Engelstad (4min for Rikke Kulstad Stoltenberg)

Odds lag:

Emma Rønning

Guro Vala – Julie Pedersen – Veronica Amundsen – Kamilla Ahlbom

Frida Vala – Aurora Wallestad

Hannah Aurbekkholen – Stina Kleppe – Cecilie Mjelde

Rikke Stoltenberg