Videre i cupen!


Publisert: 10.05.2024

Vi startet årets cupeventyr borte mot Strømsgodset på Marienlyst Stadion.

Kampen starter i høyt tempo da vertene prøvde å sjokkere oss fra start, vi rir av presset de setter inn og allerede etter 8 minutter scorer vi kampens første mål. Strømsgodset prøver å spille seg ut bakfra, men vi står høyt og jager etter Strømsgodset i presset. Det ga uttelling da Strømsgodsets keeper får et svakt touch og Rikke Kulstad Stoltenberg kan snappe ballen og enkelt trille den i mål til 0-1.

Resten av omgangen har vi ballen i store perioder og er klart best mot et Godset-lag som ligger dypt og kompakt. Men vi klarer dessverre ikke å utnytte det store ballinnhavet til å få flere scoringer. Lagene går derfor til pause på stillingen 0-1.

Andre omgang starter hvor den første slapp; vi har ballen og styrer kampen. Men 14 minutter ut i omgangen får Strømsgodset et mål. 1-1.

Vi fortsetter å styre banespillet og er tålmodige med ball. Og i det syttitredje minutt får vi endelig uttelling: Ballen blir spilt ut på kant til Marthe Hellumsand som sender avsted et høyt innlegg som daler ned i mål. 1-2 og vi er tilbake i ledelsen. Resten av kampen holder vi på ball og kontrollerer inn kampen til en 1-2 seier.

Tilde Nybro Lunde kom inn til sin debut for Odds Ballklubb Kvinner de siste 11 minuttene.

Vi er dermed videre i cupen!

Tusen takk til alle Oddere som tok turen til Drammen for å støtte oss!

Kampfakta:

Resultat: 1-2

Målscorere:

0-1: Kulstad Stoltenberg (8′)

1-1: Ruangruk Dalbakk (59′)

1-2: Hellumsand (73′)

Kort:

Hovelsås (44′, Godset)

Bytter på Odds lag: Kleppe (35′ for Aas), Ahlbom (22′ for Velde), Lunde (11′ for Wallestad), C. Sørensen (11′ for Stoltenberg) og Engelstad (11′ for Hellumsand).

Odds lag:

Rønning

Velde – Pedersen – G.Vala – Kvåle – Hellumsand

Aas – F.Vala – Wallestad – Aurbekkholen

Stoltenberg